Meistä

Kamelimatkat on pieni suomalainen matkanjärjestäjä, joka on erikoistunut Saharan alueeseen, Afrikan sarveen sekä Länsi-Afrikkaan – siis alueille, joille harva suomalainen on vielä tietään löytänyt. Yli kymmenen vuoden Afrikka-kokemuksen, hyvän kohdetuntemuksen sekä kattavan ja luotettavan kontaktiverkoston ansiosta pystymme räätälöimään parhaan mahdollisen matkan sinulle tai teille – olipa se sitten pitkä viikonloppu Lagosissa tai kahden viikon kamelivaellus tuaregien kanssa Algeriassa. Lisäksi valikoimassamme on opastettuja kiertomatkoja, jotka niin ikään on mahdollista toteuttaa myös asiakkaan toivomana ajankohtana.

Toimimme yhteistyössä paikallisten kanssa kussakin maassa, mikä takaa sen, että mahdollisimman suuri osa taloudellisesta hyödystä jää nimenomaan kohdemaahan. Tämä takaa myös parhaan ja ajantasaisimman tiedon matkakohteestasi.

Asiakkaidemme turvallisuus on meille tärkeintä, emmekä järjestä matkoja vaarallisiin kohteisiin. Lisäksi seuraamme jatkuvasti toiminta-alueemme turvallisuustilanteen kehittymistä paikallisten yhteistyökumppaneidemme kanssa. Matkasi aikana olemme tavoitettavissa vuorokauden ympäri.

Olemme asettaneet matkapakettilain vaatiman vakuuden Kilpailu- ja kuluttajavirastolle (rekisterinumero: 908/23/Mj), joten rahasi ovat turvassa ja palautuvat sinulle, vaikka joutuisimme perumaan matkasi esimerkiksi turvallisuussyiden tai pandemian takia.

Afrikka-terveisin,

Anssi Pohjavaara

maantieteilijä (FM) sekä Kamelimatkojen perustaja ja toimitusjohtaja, joka ei omista ainuttakaan kamelia ja kuvissa ainoastaan esittää olevansa tuaregi.

fi