Huomioitavaa

Matkan varaaminen

Matkan varaaminen on helppoa! Ota meihin yhteyttä joko yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse. Mikäli haluat osallistua opastetulle ryhmämatkallemme, onnistuu varaaminen edellä mainittujen tapojen ohella myös matkakohtaisen sivun lopussa olevalla varauslomakkeella. Tämän jälkeen lähetämme sinulle sähköpostitse varausvahvistuksen sekä laskun varausmaksun maksamisesta. Pyydämme tarkistamaan varausvahvistuksen huolellisesti. Varausmaksu tulee maksaa 7 vuorokauden sisällä. Muussa tapauksessa varaus peruuntuu. Varausmaksun suuruus on 370 euroa, minkä lisäksi veloitamme 25 euron toimistomaksun henkilöä kohden. Suurempi varausmaksu voidaan periä matkan luonteesta riippuen.

Matkan loppumaksu tulee maksaa viimeistään 35 vuorokautta ennen matkan alkua. Jos matka on varattu alle 35 vuorokautta ennen matkan alkua, pyydämme matkan hinnan kokonaisuudessaan kerralla. Osaan matkoista sovellamme erityisehtoja, jotka on mainittu matkakohtaisilla sivuilla. Tämä voi tarkoittaa poikkeavia varausmaksuja ja erityisiä peruutusehtoja.

Matkan maksaminen

Matkan varausmaksun ja loppulaskun maksaminen onnistuu tilisiirrolla suomalaiselle tilillemme, käteisellä tai PayPalilla. Lähetämme loppulaskun sinulle sähköpostiisi noin 50 päivää ennen matkan alkua, ja se erääntyy maksettavaksi 35 päivää ennen matkaasi. Jos haluat hankkia kauttamme viisumeita tai Afrikan maiden sisäisiä lentolippuja (esim. Niger Airlines), tulee nämä maksaa kokonaisuudessaan heti, eikä niistä saa palautusta, mikäli asiakas peruu matkansa.

Kansainväliset lennot

Matkamme myydään yleensä ilman kansainvälisiä lentoja, joten voit kilpailuttaa sopivat lennot itse. Tämä mahdollistaa myös sen, että voit saapua kohteeseen aiemmin ja vastaavasti lähteä kotimatkalle myöhemmin, esimerkiksi muutaman rantapäivän päätteeksi. Halutessasi etsimme/ehdotamme mielellämme sinulle sopivia lentoja ja voimme hankkia ne myös puolestasi.

Matkaehdot

Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja, mutta matkojen erityisluonteesta johtuen sovellamme kaikkiin matkoihimme erityisehtoja. Yleiset valmismatkaehdot ja Kamelimatkojen erityisehdot löydät alapuolelta. Tutustu myös matkustajan oikeuksiin.

fi